Norwegian partner

Norway

Om oss

Connect Innovation ble opprettet som et samarbeid mellom Adobe Connect Gold Partners:

"Wezupport Solutions Europe"-Sverige, "Zaqsolutions" -Denmark, "IlonaIT" -Finland og "ConnectOnline" - Norge.

Connect Innovation er en ledende leverandør av Adobe Connect for nettmøter, webinarer og e-læring i Norden og vant Award 2014 Adobe Connect Partner of the Year-International.

Dette er en anerkjennelse av vår posisjon som en ledende leverandør av Adobe Connect-løsninger med støtte og tjenester til våre kunder i det nordiske markedet.

Vi har nådd denne posisjonen ved å bygge opp et nordisk nettverk av partnerselskaper i løpet av de siste årene. Vårt mål har alltid vært, og vil alltid være å yte best mulig service til våre kunder i det lokale språket, samtidig som vi tilbyr et bredt spekter av støtte fra eksperter, med opplæring i elektroniske møter, webinarer og online læring.

Vi bruker vår kunnskap og erfaring til å støtte kunder fra ulike markedsområder som økonomi, markedsføring, utdanning, helse og samfunn. Vi bestreber å sikre våre kunder en vellykket og effektiv utførelse av deres arbeidsoppgave, slik at de kan oppnå best mulig resultater med økt kommunikasjon og samarbeid med ansatte og klienter ved hjelp av Adobe Connect Meetings, Adobe Connect Webinars og Adobe Connect Learning.