Norwegian partner

Norway

Adobe Connect Training

Adobe Connect Training+Services

Adobe Connect Training

Adobe Connect Training er en komplett løsning for rask og mobil læring med rask oppretting og tilgjengeliggjøring av opplæring fra hvor som helst, når som helst og på nær sagt hvilken som helst enhet ved å utnytte bransjeledende innholds- og forfatterverktøy med omfattende muligheter til å administrere og spore opplæringen av den enkelte elev.

Med Adobe Connect Training kan brukerne raskt lage og ta i bruk innhold som umiddelbart publiseres til skyen, brukervennlige plug-ins for Microsoft PowerPoint og bransjeledende forfatterverktøy, inkludert Adobe Captivate og Adobe Presenter. Innholdsskapere kan forfatte materiell og hele kurs i løpet av dager i stedet for uker, og skape innhold én gang som brukerne har tilgang til på tvers av nesten hvilken som helst enhet.

Brukere kan effektivt tilby økter, kurs og læreplaner for å øke registrering og elevdeltakelse.

Adobe Connect Training kan også levere engasjerende opplæring i live og on-demand klasser ved å bruke en oversikt over engasjement og spore aktivitet for å og øke elevenes deltakelse i livesesjoner. Brukeren kan også bygge opp fleksible rom-layout med profilering for å optimalisere opplevelsen av opplæring.

Services

Opplæring

Vi har noen av de mest erfarne underviserne i markedet når det gjelder Adobe Connect og online-kurs. Vi tilbyr både grunnleggende og avanserte kurs, og vi kan skreddersy et opplæringsprogram etter dine ønsker, eller om et konkret tema.

Managed learning services

Vi oppretter og drifter din Adobe Connect-installasjon i en skyløsning konfigurert til ditt individuelle behov, tilpasset ditt ønskede sikkerhetsnivå.