Norwegian partner

Norway

Adobe Connect Meeting Rooms

Adobe Connect Meeting Rooms+Services

Adobe Connect Meeting Rooms

Med Adobe Connect Meeting Rooms får brukeren langt mer enn bare skjermdeling. Her får du en mengde verktøy til rådighet for effektivt samarbeid og kan gå i møter med kolleger, partnere og kunder - når som helst, hvor som helst og på nesten hvilken som helst stasjonær eller bærbar enhet. Du kan gå i møte på tvers av brannmurer på enheter med iOS, Android, Blackberry Playbook, samt alle stasjonære maskiner, uten nedlasting av klientprogramvare for deltakerne. På mobile enheter får du skreddersydde funksjoner for mobilt bruk, inkludert hosting, presentasjon, fildeling, whiteboarding, breakout-økter (hvor deltagerne deles opp i mindre grupper), bruk av emoticons med mer.

Med Adobe Connect Meeting Rooms kan brukerne opprette tilpassede og alltid åpne URL’er (nettadresser) for markedsprofilerte digitale møter, med sikker lagring av filer, dokumenter, oppsett og notater. Møterommet opprettholdes så lenge bruker ønsker det og vil alltid være nøyaktig som da brukeren forlot møterommet, klar for umiddelbar gjenbruk til enhver tid.

Brukere kan spille inn møter, redigere dem, og publisere til innholdsbibliotek for utbredt on-demand tilgang. Investeringene i Adobe Connect Møter kan maksimeres gjennom integrasjon med eksisterende infrastruktur.

Services

Support

Med vår høyt verdsatte support på dansk og engelsk, sikrer du dine online-møter og kan få hjelp med Adobe Connect.

Telefoni

Du har muligheten til å kombinere telefoni med webkonferanse, en enkel måte å unngå problemer som f.eks. dårlig internettforbindelse.

Web Integrasjon

Det følger med en XML API for webtjenester. Dette åpner opp for integrasjon med andre plattformer og applikasjoner. Vi kan også utvikle programmer som støtter eksisterende dataflyt som tilpassede rapporter for webinar-deltakerne eller studenter i et treningsprogram.