Norwegian partner

Norway

Adobe Connect Webinars

Adobe Connect Webinars + Services

Adobe Connect Webinars

Adobe Connect Webinars er en alt-i-ett-løsning for nettbaserte seminar og presentasjoner. Med en URL som nøkkel går deltagerne enkelt rett inn i seminaret. Løsningen inneholder elegante og brukervennlige verktøy som maksimerer oppmøtet og identifiserer de mest relevante leads. Adobe Connect Webinars er den ideelle løsningen for enhver organisasjon som ønsker å arrangere salgsfremmende aktivieter for å vise frem produkter, tjenester og ideer.

Med Adobe Connect Webinars kan man raskt utvikle og øke oppmerksomheten om en merkevare, og styre mer trafikk til registreringssidene for å levere budskapet til et bredere publikum. Med god planlegging kan brukerne spare tid og gi webinarene en flying start. Utnytt muligheten for permanente møterom og maler som gjør at du planlegger kun en gang og deretter kjører seminaret kontinuerlig. Du kan selvfølgelig også endre og fintilpasse seminaret underveis. Med Adobe Connect Seminars maksimeres nedslagsfeltet ved at deltakerne kan gå inn i seminaret fra nesten hvilken som helst enhet, med forenklet tilgang og påminnelser for å sikre at brukerne ikke går glipp av arrangementet ditt.

Adobe Connect Webinars inneholder verktøy som hjelper brukerne til å kommunisere budskapet med stor effekt - inkludert intuitive seminar-layout og kontroller, dynamisk multimedieinnhold og videostreaming uten ekstra nedlastinger, integrasjon med sosiale medier, og verktøy for sanntidsovervåking av deltagernes engasjement underveis i seminaret.

.

Services

Webinar-assistanse

Vi kan hjelpe med avviklingen av deres seminar, fra planlegging til uppfølging. Det betyr at du kan fokuserepå innholdet og vi sørger for teknikken.

Opplæring

Vi har noen av de mest erfarne underviserne i markedet når det gjelder Adobe Connect og online-kurs. Vi tilbyr både grunnleggende og avanserte kurs, og vi kan skreddersy et opplæringsprogram etter dine ønsker, eller om et konkret tema.

Streaming

Skal du ha mange deltagere med på seminaret? Du har muligheten til å sende seminaret til et større publikum ved å bruke vår streaming-tjeneste.

Video plattform

Ønsker du å laste opp videoer direkte til nettstedet ditt? Da har vi en løsning for video som gjør det enkelt å både laste opp og finne ønsket film.