Norwegian partner

Norway

Kaltura Video Pod

Wed, 2016-03-30 15:24 -- vebion
Kaltura for Adobe Connect
Kaltura for Adobe Connect

Integrasjon av video i virtuelle møter er enklere enn noensinne med Connect Innovation’s pod Kaltura. Kaltura video pod er totalt ledende i videoinnholdsadministrasjon. Kaltura video pod tillater brukerne å inkludere videoer i virtuelle sanntidsmøter, slik at brukerne kan vise og dele spillelister med videoer, dele en seeropplevelse eksternt, øke samarbeidet og synkronisere videomerknader. Dette gir en betydelig forbedret form for kunnskapsdeling med en akselererende overføring av informasjon som skaper et spontant og øyeblikkelig engasjement.

• FORBEDRET SØK - Finn online-innhold med presisjon og hastighet. Hurtig søk og valg i video-biblioteket. Filtrere resultatene etterhvert som de kommer.

• OPPRETT EGNE SPILLELISTER - For å unngå avbrudd og pauser kan du bruke spillelister for å oppnå en mer sømløs møteopplevelse. Du kan opprette og søke gjennom dine egne spillelister eller bygge din egen on-the-fly ved å søke gjennom Kaltura videobibliotek.

• NETTBRETT - Live Meeting kan nås hvor som helst, når som helst, og på alle enheter med nettilgang! Enten du bruker en datamaskin, telefon eller nettbrett, deltakerne kan gå inn i ditt elektroniske møterom fra hvor som helst i sanntid.

• WHITEBOARD - Bruk video som et lerret ved hjelp av Adobe Connect sin Draw-funksjon! Zoom inn på og marker frames for å gå mer i dybden, henvise til nyanser, og veilede dem til nøkkelinformasjonen. Når du er ferdig kan du lagre bildet for senere bruk!

• ON-DEMAND VIDEO - Kaltura sanntids videoinnhold vil engasjere publikum som aldri før! Du kan øyeblikkelig streame, pause og spole frem og tilbake etter behov, noe som gir deg full kontroll og et rikere og mer interaktivt møte.