Norwegian partner

Norway

Learning Management Systems

Wed, 2016-03-30 15:23 -- vebion
Learning Management Systems integrations
Learning Management Systems integrations

Connect Innovation’s integrasjoner for Learning Management Systems tilbyr lærere løsninger som forenkler arbeidsflyten og samtidig forbedrer læringsprosessen. Adobe Connect legger til rette for en mer engasjerende møteplass for studenter og instruktører mens data overføres tilbake til ditt LMS og tar vare på detaljene for deg. Connect Innovasjon LMS for Adobe Connect er enkel å integrere og kan brukes både på et enkelt kurs og/eller på et nivå med LMS-bredde. Universiteter, bedrifter og organisasjoner som arrangerer virtuelle live-møter kan dra nytte av:
• SINGLE SIGN ON - Spar deg selv for tid og frustrasjon ved å koordinere plattformer! Logg på kun en gang i Adobe Connect og ditt LMS, slik at du enkelt kan planlegge og holde kurs, kollokvier, og tidsrammer.

• SYNKRONISERING AV KLASSEKULL - Automatisk synkronisering og logging av studenter og assistenters tilstedeværelse, eliminerer behovet for manuell sporing av møtedeltakerne. Få frihet til å fokusere på det som teller mest!

• ROLLER OG TILLATELSER - Brukere tilordnes automatisk roller som lærer og student. For mer spesialiserte behov kan du opprette egendefinerte roller med en finjustert sett med tillatelser og funksjoner.

• ØYEBLIKKELIG & SIKKER TILGANG TIL OPPTAK - Få tilgang til filer og dokumenter fra ett sted! Kurs møter, innspillinger og filer er tilgjengelige for student og lærere.

• STØTTE FOR NETTBRETT - Få frihet til å administrere virtuelle klasserom, kollokvier, og tidsrammer fra nesten hvor som helst. Lever quizer og prøver på nettbrettet, og benytte tillegg og pods som EduGame Cloud.

• ENKEL GJENBRUK AV MØTEROM - Adobe Connect møterom kan brukes om og om igjen, også på tvers av plattformer, og sikrer entydighet og konsistens og forenkler planlegging og forberedelser.

• MERKEDE RAPPORTERING - Last ned og lagre individuelle møterapporter etter økt og bruker, slik at du kan gjøre en videre analyse av data, sammenligne dem mot andre oppgaver og år, og sikkerhetskopiere dem for sikkerhets skyld.

• PRØVER OG QIZZ I SANNTID - Poeng og svar innsamlet fra Adobe Connect Meetings registreres automatisk i ditt LMS og gir en praktisk og feilfri styring av karakterer.