Norwegian partner

Norway

YouTube Video pod

Wed, 2016-03-30 15:24 -- vebion
YouTube Pod for Adobe Connect
YouTube Pod for Adobe Connect

 

Den første ”Adobe Connect YouTube Player” er nå tilgjengelig for Desktop og Tablet.

Integrasjon av videoinnhold til virtuelle møter har inntil nylig vært en vanskelig og uhåndterlig prosess. Ved hjelp av Connect Innovations YouTube Pod, kan brukerne inkludere sanntids YouTube-videoer i Adobe Connect møter, koordinere videovisning, legge til kommentarer, klargjøre informasjon og gi rom for en mer dynamisk respons på spørsmål. Connect Innovations YouTube Pod lar bedrifter, universiteter og organisasjoner skape en sømløs brukeropplevelse som unngår mange av fallgruvene for videobaserte løsninger som for eksempel avbrudd, brukerfeil og mangel på sanntids engasjement.

• ON-DEMAND VIDEO - Du kan engasjere publikum som aldri før med YouTube-videoinnhold i sanntid! Et evenement blir langt mer dynamisk, instruktivt og spennende når du har full kontroll over stream, pause og frem- og tilbakespoling.

• FORBEDRET SØK - Finn online-innhold med presisjon og hastighet. Søk med nøkkelord, lim inn en YouTube-video eller spilleliste-URL, eller slipp inn en video ID-tag og filtrere resultatene etterhvert som de kommer. Finn videoene du vil bruke lettere og raskere!

• OPPRETT EGNE SPILLELISTER - For å unngå avbrudd og pauser kan du bruke spillelister for å oppnå en mer sømløs møteopplevelse. Du kan opprette og søke gjennom dine egne spillelister eller bruke eksisterende spillelister, biblioteker og dedikerte YouTube-kanaler.

• NETTBRETT - Utvid rekkevidden! Ditt live-møte er tilgjengelig hvor som helst, når som helst, og på hvilken som helst enhet med nettilgang! Enten du bruker en bærbar PC eller et nettbrett, kan møtet ditt sees av et publikum fra pratisk talt hvor som helst.

• WHITEBOARD - Bruk video som et lerret ved hjelp av Adobe Connect sin Draw-funksjon! Zoom inn på og marker frames for å gå mer i dybden, henvise til nyanser, og veilede dem til nøkkelinformasjonen. Når du er ferdig kan du lagre bildet for senere bruk!